27 Kasım 2011 Pazar

2012 Modası Yeni Elbise Modelleri

Nihan Peker imzası taşıyan ve 2012 sonbahar kış modası yeni moda elbiseler ve yeni elbise modelleri  limango designers studio da yer alıyor. Bu özel tasarımlı elbiseler sonbahar kış sezonu için tasarlanmış yeni moda elbiseler ve 2012 çizgilerini yansıtıyorlar. Limango indirimleri ile Nihan Peker imzalı 2012 sonbahar kış koleksiyonuna sahip olma imkanınız var. Bu elbiselerde içten ve yalın ifadeleri barındıran çizgileri rahatlıkla görebilirsiniz.
Detayların sadelikle buluştuğu, organik ve el yapımı ip elbiselerin göz kamaştırdığı bu modeller Nihan Peker‘in daha önceki çizgisinin devamı niteliğinde. Bu koleksiyonun en önemli özelliklerinden biri de her biri özel olarak üretilen ve sadece 1 adet olan üretilen el yapımı özel tasarım elbiseler.. Bu elbiseler ince ipekli ve doğal pamuklu kumaşlarla hazırlanmış parçalardan oluşuyor. Bu parçalar zahmetli ve özel dikim aşamalarından sonra atölye aşamasında sadece form verilerek sunulmaya hazır hale getirilmiş.
Bu koleksiyonda genel olarak ren tercihi 2012 modası çerçevesinde siyah, krem ve toprak tonları (kahverengi, nude ten rengi, vizon rengi, bej tonu renkleri gibi) olmuş. Bu koleksiyonda özellikle farklı pantolon modelleri, şıklığın yanısıra rahatlıktan ödün verilmemiş bluzlar, helenistik gömlek modelleri, sonbahar ve kış şartlarına uygun kombinler ve özel olarak tasarlanmış trend yeni modaya uygun elbiseler yer alıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder