27 Kasım 2011 Pazar

2011 Pijama Takımları, Bayan Pijama Modelleri,

2011 Pijama Takımları, Bayan Pijama Modelleri, 2011 Pijama takımları ve online pijama alışverişi

Online pijama almak ve pijama takımlarını fotoğraflarla incelemek istiyorsanız tam size göre bir site bulduk. Bu sezon erkek pijama modellerinde kalın çizgili ve kareli desenler ağırlıkta kullanılmış. Bayan pijama modellerinde ise büyük desen baskılı ve kareli pijama modelleri ön planda tutulmuş. Lohusa bayan pijama modellerinde de kareli modası devam ederken, özellikle bebek ve leylek baskısı hemen hemen tüm modellerde kullanılmış.
Bayan Pijama Takımları
Bayan Pijama Takımları
Sezona en iddialı giren pijama markaları; Bone, Penye Mood, Pierre Cardin ve Yeni inci pijama üreticileri göze çarpıyor. Özellikle Penye Mood ve Bone markalarının birbirinden şık desen ve bedenlerde ürettikleri polar, eşofman ve pijama takımlarını incelemenizi öneriyoruz.
Bayan Pijama Modelleri
Bayan Pijama Modelleri
Tayt giyen kadınlar bu haber dikkat…
2009′da İtalya’da başlayan tayt modası, tüm dünyadaki bayanların en çok kullandıkları ürünler arasına girmeyi başardı. Kot tayt ve desenli tayt modelleri ile sıkça gördüğümüz bayanlar tayt modasını çok yakından takip ediyor.
Kış aylarında kalın denyeli bayan tayt modelleri pantolondan daha sıcak tuttuğu için bayanlar tarafından sıkça tercih ediliyor. Sizler için seçtiğimiz tayt resimlerini beğenilerinize sunuyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder