25 Ağustos 2011 Perşembe

Kate Moss ‘un gelinlik modeli

İngiliz super model ve stil ikonu Kate Moss(37) 1 Temmuz’da gerçekleştirilen seremoniden sonra The Kills grubunun gitaristi  Jamie Hince’in (42) resmen karısı oldu.Manolo Blahnik topukluları ile eşleştirdiği muhteşem John Galliano imzalı gelinliği ile Moss nefes keserken, damat beyin tercihi Yves Saint Laurent oldu.
Yaşanan antisemitik skandaldan sonra hakkında çıkan tüm negatif haberlere rağmen John Galliano ne kadar yetenekli bir tasarımcı olduğunu bir kez daha ortaya koymuş oldu. Kolsuz ve uzun etekli opak fildişi gelinlik her kadının hayalini süsleyecek nitelikteydi. Üst kısmı bedene oturan kostümün şeffaf ve dökümlü eteği payet ve parlak yalancı elmaslarla işlenmişti. Uzun ve oldukça şık olan duvağı ise çiçekli bir saç bandı ile tutturulmuştu. Dağınık dalgalardan oluşan doğal görünümlü saçlarına dokunan eller Sam McKnight’a, aynı doğallıktaki makyajına imza atan eller ise Charlotte Tilbury’e ait.
Törene gümüş rengi bir Rolls Royce ile gelen güzel geline babası Peter ve diğer 15 kız çocuktan oluşan nedimelerden biri olan kızı Lila Grace (8) eşlik ediyordu.
45 dakika süren seremoninin ardından eğlenceye geçmeden önce kilisede bekleyen gazetecilere poz veren yeni evlilerin bu özel günlerini görüntülemesi için tercih ettikleri isim Moss’un yakın arkadaşı olan ünlü moda fotoğrafçısı Mario Testino idi.
Davetliler arasında moda tasarımcıları Stella McCartney ve Dame Vivienne Westwood, Vogue Fransa editorü Emmanuelle Alt, Vogue Amerika editorü  Anna Wintour, Daphne Guinness, Bella Freud, Lara Stone, Jude Law ve eski eşi Sadie Frost, David Walliams, Kelly Osbourne, Topshop mağazalarının sahibi Philip Green ve Naomi Campbell vardı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder