25 Eylül 2011 Pazar

2012 giyim modası trendleri renkleri ve dahası burada

2012 giyim modası trendleri renkleri ve dahası burada melekler!

2012 elbise modası konumuzla, sizlere önümüzde ki yılın trendi olan elbise modellerini tanıtmıştık. Bunun yanı sıra 2012 ayakkabı modası adlı konumuzlada, yeni yılın ayakkabı trendi modellerini sunmuş ve sizleri önümüzde ki yılın modası hakkında haberdar etmiştik Melek’lerim.Yılın modasından bahsetmişken, 2012 saç makyaj modası konumuzuda göz ardı etmek istemiyor ve modayı yakından takip ettiğimizi ve bizi ziyaret eden sizlerede moda hakkında bilgiler sunduğumuzu bir kez daha göstermekistiyortuz Melek’ler! Şimdi ise 2012 modasından daha detaylı bilgiler vermek istiyor ve sizlere 2012 giyim modası trendlerini, renklerini tüm detaylarıyla aktarmak istiyoruz arkadaşlarım.

2012 Yılının Trend Renkleri
Uluslararası Renk Konsept Komisyonu (Intercolor), 22-28 Mayıs tarihleri arasında Londra’da toplanarak 2012 ‘nin renklerini belirledi. Türkiye ‘den de ünlü modacıların katıldığı komisyondan çıkan karara göre, 2012 yılının ana renkleri, sarı, yeşil ve bej renkleri olacak. Bu ana renklerin yanında, kahverengi ve pembe gibi tonların da yeni sezon da kullanılacağı belirtildi. Bej ve yeşilin, insanın yaşam çizgisini anımsattığını ifade eden modacılar, aynı zaman da doğayı da temsil ettiğini belirttiler.
2012 Yılı Elbise Modelleri
Modacılar 2012 yılına hızlı bir giriş yaptılar. Hemen hemen her marka yeni sezona hazır. Her marka kendi çizgisi içinde, farklı model ve desenlerde elbiselerle podyumlarda yer aldı. 2012 yılın da her marka farklı bir kreasyon ile karşımıza çıkacak olsa da genel hatları itibariyle göze çarpanlar şunlar;
2012 Sonbahar-Kış Modası; Sonbahar Kış sezonunda da renkli tulip elbiseleri, sırt dekolteli siyah tulum, bacak dekolteli siyah uzun elbise, aztek desenli elbise modelleri, bayanların alışveriş tutkusunu ateşleyecek gibi görünüyor.
Renkli pantolonlar, deri etekler, derin yırtmaçlar ve grafik desenler yine bu sene modacıların tercih ettiği tasarımların başında geliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder