20 Temmuz 2011 Çarşamba

Vintane Mayolarla kusursuz görünün

50′li yılların trendeleri – puantiyeler, fırfırlar ve yüksek beller – plajlarda da boy göstermeye hazırlanıyor. Vintage mayo ve bikiniler plajların en popüler trendleri arasında. Beğeniyle takip edilen televizyon dizisi Mad Man, modacılara 50′li yıllara yönelme konusunda cesaret verirken, bu trendi plaj giyiminde kullanılmasının en güzel yanı ise, vücudunuza göre seçtiğiniz bikininiz veya mayonuzla harika görünebilecek olmanız.
Yaşınız, bedeniniz, boyunuz ne olursa olsun, mayo ve bikini alışverişi hepimiz için biraz depresif bir etkinlik. Aylarca vücudunuzu kapalı giysilerin arkasına sakladıktan sonra, bikini alırken mutlaka vücudumuzda bir kusur buluruz.Endişeye mahal yok, 5 farklı vücut tipine sahip 5 kadın üzerinde göreceğiniz bikini ve mayolar, size kendinize yakışanı bulmanız konudunda yardımcı olacak…
gençler için Vintane Mayolarla kusursuz görünün
Bu trend gençler için özellikle çok kullanışlı. Parlak renkler ve puantiyelerle süslenmiş yüksek belli bikiniler gençlere ve kendini genç hissedenlere çok yakışacak. Bikinilerinizde fırfırlar be püsküller de kullanabilirsiniz. Hatta bir çok bikini altı drapeler ve kat kat fırfırlarla süslü…
kıvrımlı vücutlar Vintane Mayolarla kusursuz görünün
Moda derglierindeki sıska modelleri kafanızdan atın ve kıvrımlarınızı mükemmel şekilde ortaya sermek için tek parça mayoları kullanabilirsiniz. Büyük göğüslerinizi desteklemek için kalın askılı ve boyundan bağlı mayoları tercih edin.
erkeksi vücutlar Vintane Mayolarla kusursuz görünün
Eğer vücudunuzun hatları belirgin değilse, en önemli unsur vücudunuza kıvrımlı bir görünüm kazandırmaktır. Bunun için üst parçası destekli ve fırfırlarla süslü bikinileri tercih edin, tek parça mayolardan uzak durun. Büyük fırfırlar, fiyonklar ve kabarık görünümlerle vücudunuzu destekleyin. Bu arada, bikini altlarınızda düşük bel tercih etmelisiniz.
büyük bedenler Vintane Mayolarla kusursuz görünün
Şort kesimli mayolar kalçalarınızı daha iyi saracaktır ve en önemli ip ucumuz; lacivert daha ince görünmenizi sağlar. Beyazla bir arada kullanarak şık bir denizci tarzı yakalayabilirsiniz. Mayonuzun göğüs kısmını daha açık tutarak ve bir fiyonklar süsleyerek, dikkati bu kısımda toplayabilirsiniz.
olgun kadınlar Vintane Mayolarla kusursuz görünün
Karın kısmınızı iyice saran ve etek görünümü ile kalçalarınızı gizleyen bu model 50 yaş ve üstü okuyucularımızın çok işine yarayabilir. Drapeli görünümü ışık yanılmalarına sebep olur ve ufak fazlalıklarınızı çok iyi gizler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder