20 Temmuz 2011 Çarşamba

Saçlarda atkuyruğu modası çok revaçta

Sayısız atkuyruğu modelleri arasında kendinize en uygun olanı seçmek zormuş gibi görünse de, uzmanlar bu modelin her saç tipine kolaylıkla uygulanabileceğini söylüyor. Hayalinizdeki stili seçin ve hemen uygulamaya koyun.
atkuyrugu1 Saçlarda atkuyruğu modası çok revaçta
Seksi ve Flörtöz
. Bu modeli, saçlarınızın diplerine hacim artırıcı bir ürün uygulayarak hem gece hem de gündüz rahatlıkla kullanabilirsiniz. Bu bağlama stili size romantik bir hava katacak.
. Bir santim kalınlığında saç maşası ile saç uçlarınızı dalgalandırın. Başınızı hafifçe arkaya doğru eğerek kulak hizasında, arkadan saçlarınızı toplayıp lastik toka ile tutturun.
. Saçlarınız zaten dalgalıysa saç toplama işlemine geçebilirsiniz. Son olarak parlaklık katacak bir saç spreyini saçlarınıza püskürtün.
atkuyrugu Saçlarda atkuyruğu modası çok revaçta
Dağınık Güzel
Düzleştirici ürünleri boşverin! Bu saç modeli için kabarık saçlara ihtiyacınız var. Saçlarınızı hafifi nemliyken örün ve saç kurutma makinesi ile iyice kurutun. Örgüyü açtıktan sonra ince dişli bir tarak ile kulak hizasının altında kalan saçlarınızın aralarına krepe atarak akabartın. Son olarak bolca saç spreyi sıkarak, toka ile gelişi güzel tutturun. Ne kadar havalı durduklarına inanamayacaksınız.
atkuyrugu2 Saçlarda atkuyruğu modası çok revaçta
Modern Stil
. Klasik Brigitte Bardot saç modelinin aşağıdan toplanmış versiyonu olan bu model için yalnızcadüzleştirici seruma ve saç spreyine ihtiyacınız olacak.
. Geniş saç fırçasıyla düzgünce kuruttuğunuzun saçlarınızın tepesine ince dişli bir tarakla krepe yapın. Sonra saç spreyi sıkın ve kulaklarınızın üst kısmını kapatacak şekilde saçlarınızı ensede toplayın.
iVillage TR’yi Facebook’tan takip edin

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder